EngelskFlag.jpg
TyskFlag.jpg
DanskFlag.gif
hjertet.png
default site

Hotel Gudhjem

Er et familiedrevet hotel, som lægger stor vægt på at opholdet skal være hyggeligt.

Værelserne

Alle hotellets 57 værelser er nydeligt indrettet med smagfuKJE_1654lde farver og moderne møbler. Badeværelserne er med brusebad og toilet. Fra mange af værelserne er der en vidunderlig udsigt over byen og Østersøen.
Hotellet har også en stor lejlighed med plads til 6 personer med en af de bedste

udsigter på Bornholm.
På hotellet er der gratis trådløs internetadgang overalt. Hotellet har desuden svømmehal, tv-stue, gæstecomputer, elevator, lys spisesal, billard rum, bibliotek, petanquebane samt gårdhave og flere tag terrasser med havestole til at nyde den skønne udsigt.

Beliggenheden i Gudhjem

Gudhjem omtales altid som Bornholms smukkeste by. Det er svært at være uenig.
Hotellet ligger kun få minutters gang fra den livlige havn, hvor der hele tiden sker noget. Herfra er der flere færgeforbindelser til Ertholmene, og en lille båd sejler fra Gudhjem og til Helligdomsklipperne.
Vil man gerne ud og bade, er der ligeledes mulighed for at gå i vandet fra den skønne sandstrand ved Melsted blot en kilometer fra hotellet.

Ferie med mange muligheder

Der er mange muligheder for en slentretur i byen eller langs klippekysten til Melsted. Besøg en af byens mange caféer eller hold ferien i ægte Bornholmerstil og besøg røgeriet og få en “Sol over Gudhjem”. Oven over Gudhjem ligger museet, der altid viser noget spændende.
På toppen af Gudhjem er der Gudhjem mølle, hvor man kan smage nogle af de rigtig mange spændende fødevarer, Bornholm kan tilbyde.
Ved Nørresand i byens nordlige ende kan man besøge det vidunderlige Oluf Høst museum. Ved Helligdomsklipperne findes desuden Bornholms Kunstmuseum, der ligeledes er et besøg værd.

Golfspiller

Er du golfspiller er der rig mulighed for at dyrke denne sport. Der er 2 flotte golfbaner 5 km fra hotellet, på hotellet kan du booke greenfee til fordelagtige priser.

 

 

hotelgudhjem_logo
ferie.png
kontrolrapport.png