Hotel Gudhjems persondatapolitik​

​Databehandler

Vi er er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Vores kontaktoplysninger er:

Hotel Gudhjem​

Brøddegade 29​

3760 Gudhjem

T: +45 56485350​

CVR 18455072

​​

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger.

www.hotelgudhjem.dk

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om, hvilken type browser du bruger og informationer om din computer. Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.​

Når du kontakter os via kontaktformularen

Når du bruger kontaktformularen på vores hjemmeside, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, telefonnr. og mailadresse. Formålet med indsamlingen af persondata er, at vi kan besvare spørgsmål om fx booking eller andet. Vi opbevarer dine personoplysninger i 180 dage. Derefter bliver de anonymiseret. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.​

Når du booker overnatning hos os

Når du booker overnatning hos os, registrerer vi navn, adresse, email adresse samt den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Når du kommunikerer med os, behandler vi de personoplysninger, du giver os. 

Formålet med indsamlingen er at gøre det muligt for os at administrere bookinger og overholde bogføringslovens krav om dokumentation. Vi opbevarer dine personoplysninger i 40 måneder. Derefter bliver de slettet. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Hvis du ansøger om et job hos os

Hvis du ansøger om et job hos os, registrerer vi fx navn, telefonnr. og mailadresse samt de oplysninger, du selv afgiver. 

Formålet med indsamlingen af persondata er, at vi kan give dig svar på ansøgningen samt - hvis du bliver ansat - udarbejde dit ansættelsesbevis og udbetale løn. Vi sletter jobansøgninger efter 1 måned. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra e og art. 9, stk. 2, litra b og g.

​Dine rettigheder

Du har efter Databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Nedenfor informerer vi kort om dine rettigheder. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Kontakt os venligst, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder.

​Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.​

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning

Dette er version 1 af Hotel Gudhjems persondatapolitik.

Havudsigt og Gudhjem havn

Mange af værelserne har havudsigt, og der er en fantastisk udsigt fra de mange terrasser.

På Hotel Gudhjem har vi et helt ny istandsat indendørs svømmebassin med tilhørende solgård.

Der er også en stor gård med et rigtigt hyggeligt miljø.

Bare 200 meter fra hotellet så er man på havnen med et pulserende liv fyldt med lystbåde, cafeer, røgeri og butikker.

Vi er glade for vores besøgende, og de er glade for os!

Se et udpluk af vores anmeldelser her.

"Hyggeligt og velholdt"

Hyggeligt gammelt Hotel, men velholdt og med mange hyggelige oaser og terrasser.

Dejlig morgen buffet

Svend Erik Mortensen

"Fantastisk service"

Super hyggeligt hotel med rimelige priser samt fantastisk service af alle

Gitte Schou Petersen

"Fed udsigt"

Dejligt værelse på toppen med fed udsigt. Alm. Standard. Morgenmad fin og der bliver sprittet og tørret af overalt. Flink betjeninge

Berit Arslev

Billeder fra vores hotel og området omkring

Gudhjem omtales altid som Bornholms smukkeste by. Det er svært at være uenig.

Er et familiedrevet hotel, som lægger stor vægt på at opholdet skal være hyggeligt.

Book et værelse

Book online her.

Kontakt os, hvis De ønsker mere information eller har spørgsmål til din reservation.

Tidspunkt for indtjekning: 14.30

Tidspunkt for udtjekning:  senest 10.00

Kontaktoplysninger

HOTEL GUDHJEM

Brøddegade 29, 3760 Gudhjem

Klik her for rutevejledning

Telefon: 56 48 53 50

E-mail: info@hotelgudhjem.dk 

Se også vores persondatapolitik.